ITWatch

Vivino henter trecifret millionbeløb fra nuværende investorer

Stifteren af Vivino har fået flere millioner til at investere yderligere i udviklingen af selskabet for at skabe vækst på toplinjen. Direktøren fortæller til Børsen, at investeringer kommer til at præge 2018.

Stifter og adm. direktør i Vivino, Heini Zachariassen. Foto: Jens Panduro/Vivino

Vin-appen Vivino har hentet flere millioner i en ny kapitalrunde. Selskabets stifter og adm. direktør, Heini Zachariassen, har fået 121 mio. kr. fra investorer, der tidligere har kastet penge efter selskabet. Det skriver Børsen.

Selskabets app gør det muligt for brugerne at scanne etiketter for at se mere om de vinflasker, de står med i hånden, hvorefter pris og anden information dukker frem. Derudover har Vivino også kontrakt med virksomheder, der kan sælge vin igennem appen. Heini Zachariassen fortæller til avisen, at den nye kapital skal bruges på investeringer, der skal være med til at få omsætningen op på 1 mia. kr. i 2018.

"Vi kommer til at investere kraftigt i 2018, så der skal ikke tjenes penge, ellers havde vi ikke taget de her penge ind. Nu må vi se, hvordan det bliver i 2019, men planen er lige nu, at der skal investeres mere i puljen. Det betyder ikke, at vi ikke kunne tjene penge ret hurtigt, men det er et spørgsmål om valg. Vil du ansætte flere folk og investere mere, eller vil du trække dig tilbage?," siger Heini Zachariassen til Børsen.

Med den nye pose penge har investorer siden starten i 2009 kastet 57 mio. dollar ind i selskabet. Det svarer til godt 344 mio. kr.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger