ITWatch

Citrix finder ny dansk landechef hos Microsoft

Citrix har afløser på plads, der erstatter Mads Skalbo som dansk landechef, efter han er rykket videre som EMEA-chef. Citrix har fundet den nye topchef hos Microsoft.

Citrix er på plads med ny topchef. Ind på posten rykker Anette Vainer, der med en alder på 48 år bliver ny landechef for Danmark. Anette Vainer kommer fra Microsoft, hvor hun har haft flere forskellige lederroller de sidste seks år.

Hun har været cloud-ansvarlig og senest ansvarlig for partnerudvikling hos Microsoft, og fremover skal hun stå for Citrix' danske forretning. Og hun ser store muligheder i Citrix' produkter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs