Takker af efter 30 år: It-serviceselskab skal have ny direktør

Nordic Computer får ny adm. direktør. Efter tre årtier år i selskabet stopper den nuværende topchef og overlader tøjlerne til nye kræfter.
Foto: PR/Nordic Computers
Foto: PR/Nordic Computers

Efter 30 år i selskabet – heraf de seneste 10 år som ejer og adm. direktør – stopper Søren Larsen i it-servicevirksomheden Nordic Computer. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Ny mand på posten bliver den nuværende underdirektør Lars Juhl Frandsen. Han overtager samtidig 40 pct. af ejerskabet. Den resterende ejerandel på 60 pct. overtages af økonomichef Peter Larsen, der samtidig indtræder som økonomidirektør.

"Peters og min opgave bliver - sammen med vores dygtige medarbejdere - at fortsætte med at styrke Nordic Computers strategiske fokus på vores service-offering til danske datacentre og salg af refurbished datacenter hardware som servere, storage og netværksudstyr i Europa generelt. Så det vil være "business as usual" for alle ansatte, kunder og samarbejdspartnere," udtaler den nye adm. direktør Lars Juhl Frandsen i meddelelsen.

Nordic Computer har været på markedet siden 1979 og fokusere på salg af genanvendt datacentre hardware. Selskabet har to servicecentre i Nørresundby og Brøndby, der servicerer og vedligeholder datacenterudstyr i Danmark og Sydsverige.

Startup-konkurrence skifter ud på direktørposten 

Dansk IT har fundet sin nye formand

Garvede kræfter skal sikre nye opgaver til konsulenthus 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også