ITWatch

Dansk iværksætter nomineret til international pris på verdens største mobilmesse

Kvindelige dansk it-værksætter er blandt finalisterne, når der skal uddeles pris på World Mobile Congress i Barcelona.

Foto: PR/Queue-it

Når tech-verdenens øjne rettes mod Barcelona i anledning af den årlige Mobile World Congress (MWC) i begyndelsen af marts, vil en dansk iværksætter være særligt i fokus.

Camilla Ley Valentin, medstifter og direktør i Queue-it, er blandt tre finalister, der er nomineret til prisen Women4Tech Industry Leadership Award, som uddeles 1. marts på MWC. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Jeg er beæret og glad over, at jeg er blevet udvalgt som finalist, især fordi det er blandt så inspirerende og indflydelsesrige internationale kvindelige ledere i teknologi-branchen," udtaler Camilla Ley Valentin, der er CCO i Queue-it, i meddelelsen.

Hun er tidligere blevet kåret som Årets Kvindelige Iværksætter i 2012 og var senest at finde på Berlingskes liste over Top 100 Erhvervskvinder i 2017.

"Jeg glæder mig meget til at deltage i MWC i år og møde en masse inspirerende kvinder fra hele Europa, som også interesserer sig for teknologi. På samme tid hjælper prisuddelingen til at få skabt fokus på manglen på kvindelige lederprofiler i branchen, hvilket er det vigtigste i denne sammenhæng. Og det er jeg glad for at være med til at sætte fokus på," siger Camilla Ley Valentin.

It- og telekvinder rigt repræsenteret i top 100-liste 

Iværksætter: Mangel på kvindelige programmører gør it-løsninger for maskuline 

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs