ITWatch

Nordjyske Targit sikrer ny teknisk direktør

It-virksomheden Targit sætter tidligere bestyrelsesmedlem i spidsen for selskabets teknologiske udvikling.

PR/Targit
Michael H. Andersen, teknisk direktør, Targit. Foto: PR/Targit

Den nordjyske it-virksomhed Targit henter det tidligere bestyrelsesmedlem Michael H. Andersen ind som ny teknisk direktør.

Det skriver Targit i en meddelelse.

Jobbet er dog ikke helt nyt for Michael H. Andersen, der siden december har fungeret som konstitueret teknisk direktør i virksomheden, som kort før jul skiftede domicilet i Hjørring ud med en placering på havnefronten i Aalborg.

"Michael vil i sin nye rolle styrke ledelsesteamet inden for produktudvikling, som er et nøglekomponent i Targits vækststrategi. Ansættelsen af Michael, som tidligere også var en del af Targits bestyrelse i et år, forstærker Targits strategi om at møde kundernes fremtidige behov," lyder det blandt andet i meddelelsen.

Op til tiltrædelsen i Targit har Michael H. Andersen været executive vice president for softwareudvikling i KMD's Software Center, mens han forinden har været 15 år i Simcorp, hvor han som senior vice president havde ansvaret for produktudvikling og produktledelse i Sverige og Finland.

Den nye tekniske direktør ser frem til endegyldigt at sætte sig i stolen.

"Jeg ser frem til at lære Targits kunder at kende og sikre, at Targit Decision Suite (program, red.) fortsat lever op til deres forventninger. Mit mål er, at vores produkts funktionalitet og teknologi er den bedste inden for business intelligence," lyder det fra Michael H. Andersen.

Leif Vestergaard: Strategien for Targits produkt skal stå tydeligere

Targits nye topchef: Vi har en tidsfrist for at lykkes

Business angel kvitter jobbet og går all in på teknologi

Kapitalfond skifter hele toppen i Danoffice IT

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger