ITWatch

Kapitalfond skifter hele toppen i Danoffice IT

Danoffice får helt ny topledelse og formand efter kapitalfond har gennemført et storskifte på chefgangen. (Opdateret)

Foto: Foto: Danoffice IT

Danoffice får ny formand, ny direktør og ny finansdirektør. Ind kommer Targits nyslåede topchef Leif Vestergaard som formand.

Han er tilfreds med den nye post:

"Danoffice IT er, ligesom Targit og Itadel, hvor jeg sidder som henholdsvis direktør og bestyrelsesformand, ejet af en kapitalfond, så konstruktionen er ikke ukendt for mig," siger Leif Vestergaard.

"Danoffice har lige nu en omsætning på omkring en halv mia. kr., hvilket vi skal øge i samarbejde med de nye ejere i kapitalfonden Agilitas Private Equity, den nye direktør og den nye finansdirektør."

Leif Vestergaard siger videre, at han nu har de poster, han kan kapere lige foreløbig.

Han skal være i spidsen for en ny adm. direktør i form af Lars Baun Jensen, der er hentet ind fra Dell EMC i Danmark, skriver kapitalfonden Agilitas i en meddelelse.

Baun var general manager i Dell EMC indtil skiftet.

Endelig henter kaitalfonden, der ejer Danoffice IT, en ny finansdirektør ind i form af Allan Malmos Jeppesen, der kommer fra en tilsvarende stilling i Alumeco, og har haft stillinger i HP Schou og Dansk Generationsskifte.

Hos Agilitas siger ledende partner Martin Calderbank:

"Vi er meget glade for at kunne hente et så erfarent team ind i Danoffice IT. En af hjørnestenene i Agilitas tilgang til investering er at understøtte udviklingen af virksomheden på denne måde. Disse nye udnævnelser hos Danoffice IT vil hjælpe det eksisterende team til at opnå en vellykket transformation af virksomheden."

Danoffice IT efter salg: Kapital kommer i anden række 

Aarhusiansk it-firma er blandt Europas hurtigst voksende - nu køber kapitalfond sig ind 

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs