ITWatch

EU-lande fremlægger slagplan for 5G

EU's 28 medlemslande og Norge har underskrevet en fælles erklæring med otte trin til, hvordan de vil rulle 5G-netværk ud frem mod 2020. Blandt andet skal alle lande udarbejde en handlingsplan for, hvornår de vil frigive de frekvenser, der skal bruges.

Foto: /ritzau/AP/Manu Fernandez

BRUXELLES

Tele- og erhvervsministrene fra EU's medlemslande har sammen med Norge underskrevet en erklæring, som udstikker nogle principper for, hvordan de vil arbejde med 5G-netværk frem mod 2020, hvor de nye netværk senest bliver tilgængelige. Erklæringen består af otte trin, som har til hensigt at sikre, at Europa bliver et af de førende områder inden for 5G.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs