ITWatch

Branchen jubler over Lars Frelles jobskifte

Det vækker glæde blandt branchefolk, at Lars Frelle-Petersen rykker fra Digitaliseringsstyrelsen og tættere på det politiske. "Vi ser det som ministerens ønske om at styrke ambitionerne på det digitale område," siger direktør.

Rikke Hvilshøj, adm. direktør i Dansk IT, roser Lars Frelle-Petersen og er glad for, at han nu sidder i Finansministeriet.

Digitaliseringsstyrelsen mister en stærk direktør, men det vækker glæde hos it-branchen, at den populære Lars Frelle-Petersen nu rykker tættere på det politiske som afdelingschef i Finansministeriet.

Birgitte Hass, direktør for interesseorganisationen IT-Branchen (ITB), mener, at Lars Frelle-Petersen har gjort "en strålende indsats" i Digitaliseringsstyrelsen og ser kun gode ting i, at han nu rykker fra "værktøjskassen og over i den politiske smeltedigel."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs