Lars Frelle stopper i Digitaliseringsstyrelsen

Direktøren for Digitaliseringsstyrelsen Lars Frelle-Petersen stopper på posten. Han bliver afdelingschef i Finansministeriet.
Foto: Agnete Schlichtkrull
Foto: Agnete Schlichtkrull

Efter fem år som førstemand i Digitaliseringsstyrelsen stopper Lars Frelle-Petersen som direktør. Han skal fremover være afdelingschef for offentlig innovation i Finansministeriet og får ansvaret for ministeriets arbejde med sammenhængsreformen.

Hans midlertidige afløser på direktørposten er vicedirektør Rikke Hougaard Zeberg, der ligeledes har været i Digitaliseringsstyrelsen siden 2012.

Stillingen som direktør vil blive slået op hurtigst muligt, fremgår det af styrelsens hjemmeside.

Lars Frelle-Petersen har været en markant stemme i den offentlige debat om digitalisering og ikke mindst det offentliges udfordringer på området. Senest deltog han i adskillige debatter under Folkemødet på Bornholm, hvor han blandt andet fortalte om sit engagement til ITWatch.

"Jeg er meget aktiv og hører nok til den mere aktive del. Den her digitaliseringsdagsorden er en, vi skal diskutere med hinanden, for det gør den også mere nærværende og forståelig. Den er jo abstrakt. It findes ikke i fysisk form, så vi er nødt til at tale om det, før vi kan gøre det begribeligt," sagde han om sin aktive rolle i debatten.

Den digitale førstemand på Folkemødet: Vi skal kunne stole på leverandørerne 

Lars Frelle: Data er nøglen til mere effektiv offentlig sektor 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Pr

Softwareboss glæder sig til degradering

For abonnenter