ITWatch

Lars Frelle stopper i Digitaliseringsstyrelsen

Direktøren for Digitaliseringsstyrelsen Lars Frelle-Petersen stopper på posten. Han bliver afdelingschef i Finansministeriet.

Foto: Agnete Schlichtkrull

Efter fem år som førstemand i Digitaliseringsstyrelsen stopper Lars Frelle-Petersen som direktør. Han skal fremover være afdelingschef for offentlig innovation i Finansministeriet og får ansvaret for ministeriets arbejde med sammenhængsreformen.

Hans midlertidige afløser på direktørposten er vicedirektør Rikke Hougaard Zeberg, der ligeledes har været i Digitaliseringsstyrelsen siden 2012.

Stillingen som direktør vil blive slået op hurtigst muligt, fremgår det af styrelsens hjemmeside.

Lars Frelle-Petersen har været en markant stemme i den offentlige debat om digitalisering og ikke mindst det offentliges udfordringer på området. Senest deltog han i adskillige debatter under Folkemødet på Bornholm, hvor han blandt andet fortalte om sit engagement til ITWatch.

"Jeg er meget aktiv og hører nok til den mere aktive del. Den her digitaliseringsdagsorden er en, vi skal diskutere med hinanden, for det gør den også mere nærværende og forståelig. Den er jo abstrakt. It findes ikke i fysisk form, så vi er nødt til at tale om det, før vi kan gøre det begribeligt," sagde han om sin aktive rolle i debatten.

Den digitale førstemand på Folkemødet: Vi skal kunne stole på leverandørerne 

Lars Frelle: Data er nøglen til mere effektiv offentlig sektor 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs