ITWatch

Jakob Willer: Forbrugerrådets kritik af prisstigninger er utroværdig og useriøs

Forbrugerrådet vidste, at priserne ville stige som følge af nye roamingregler. Derfor er rådets forargelse uforståelig, mener direktør for Teleindustrien.

Teleselskaber har over en bred kam hævet priserne som følge af stigende omkostninger fra de nye roamingregler. | Foto: PR

15. juni træder de nye regler for brug af mobilen i udlandet i kraft. Som en konsekvens af de nye roamingregler har teleselskaber på stribe set det nødvendigt at hæve priserne på deres abonnementer.

Det har fået Forbrugerrådet Tænk til at kritisere prisstigningerne, men forargelsen er uforståelig, mener Jakob Willer, direktør for brancheforeningen Teleindustrien, der repræsenterer teleselskaberne.

Det skriver Politiken.

"Forbrugerrådet Tænk er ude og kalde det skammeligt, at selskaberne justerer prisen, selv om både de selv, ministeren på området og EU-Kommissionen har erkendt, at de nye roamingregler kommer til at koste selskaberne penge. Det er utroværdigt og useriøst," siger Jakob Willer til Politiken.

Han peger på, at engrospriserne burde være blevet justeret i forbindelse med indførelsen af de nye roamingregler for at undgå de nuværende prisstigninger.

3 bevæger sig ind på betalingsmarkedet 

S: Energiselskaber skal åbne fibernet op for konkurrenter 

Mere fra ITWatch

EY køber tech-rådgiver

Rådgivningsfirma bliver opslugt af EY Danmark, der vil ”styrke kvaliteten af M&A-rådgivning”. Det opkøbte firma med 20 rådgivere har fokus på køb og salg af teknologivirksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs