ITWatch

Lovkrav bremser iværksættere

Med Storbritanniens afgang fra EU planlægger en lang række internationale selskaber at forlade landet for at blive i EU's indre marked. Det skaber muligheder for både danske og udenlandske tech-iværksættere, men kringlede og ufleksible lovkrav spænder ben.

Foto: AP Photo/Marcio Jose Sanchez/Polfoto

Når Storbritannien inden for de kommende år forlader EU, så planlægger en lang række internationale virksomheder modsat at forlade Storbritannien - og med dem blandt andet fintech-startups, som pludselig mangler et sted at udvikle deres forretning og løsninger. Det skriver Peter Højland, bestyrelsesformand i Copenhagen Capacity, og Marianne Philip, partner i Kromann Reumert i et indlæg på Finans.

Copenhagen Capacity, som blandt andet hjælper danske virksomheder med at tiltrække udenlandske it-medarbejdere, var for nylig i London sammen med Copenhagen Fintech for at præsentere Danmark og det københavnske startup-miljø for 130 interesserede iværksættere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs