ITWatch

IT-Branchen: "Nu er der snakket nok"

Politikerne skal i arbejdstøjet og få anbefalingerne fra regeringens digitale vækstpanel til at ske, lyder det fra IT-Branchen.

Adm. direktør for IT-Branchen Birgitte Hass. | Foto: PR/Mark Thyrring/IT-Branchen

Det er 33 gode og kloge forslag, som regeringens digitale vækstpanel i dag har fremsat, lyder skudsmål fra brancheorganisationen IT-Branchen. Nu påhviler det politikerne at handle på de gode råd.

"Vi hilser anbefalingerne velkommen, men vores klare synspunkt er, at nu er der snakket nok. Vi ved alle sammen godt, hvor vi skal hen, så nu skal der handles, kære politikere," siger adm. direktør i ITB, Birgitte Hass, til ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet investerer massivt i vækst, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Når direktøren forsvinder

Analyse: To store it-virksomheder i Danmark har sagt farvel til deres direktør uden forklaring og har lukket ned for yderligere kommentarer overfor omverdenen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs