ITWatch

Digitalt Vækstpanel: Danmark skal være digital frontløber

Ved pressemøde hos Dansk Metal løftede Digitalt Vækstpanel sammen med blandt andre Erhvervs- og Vækstminister Brian Mikkelsen sløret for, hvad de 33 anbefalinger dækker over.

Foto: Astrid Krysfeldt

Danmark skal løbe langt foran det hårde digitale kapløb og regeringen skal bane vejen. Det digitale Vækstpanels 33 råd og anbefalinger til regeringen er netop blevet fremlagt og skal danne rammerne for en samlet politik på området. Sådan lyder det fra erhvervs og vækstminister Brian Mikkelsen (K) i forbindelse med at anbefalingerne i dag blev fremsat ved pressemøde hos Dansk Metal.

"Jeg tror, samfundet kan blive rigere og folk kan få en bedre livskvalitet. Mit mål er, ar virksomhederne skal have en bedre konkurrenceevne, og de ansatte vil få en bedre livskvalitet,” sagde Brian Mikkelsen til ITWatch. Han er parat til at bruge de mange råd direkte i udarbejdelsen af en ny strategi på området.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs