ITWatch

Nu går brexitforhandlingerne i gang – fri bevægelighed for data bliver centralt for it-branchen

Briterne har nu officielt sat forhandlingerne om sin udtræden i gang. Hos IT-Branchen håber direktør Birgitte Hass på en aftale, der både giver mulighed for samhandel og fri bevægelighed for data.

Storbritannien med Theresa May i spidsen har officielt sat Brexit-forhandlingerne i gang. | Foto: Frank Augstein/AP/Polfoto

BRUXELLES: Efter lang tids venten har Storbritannien nu officielt sat forhandlingerne i gang om, hvilke betingelser landet kan træde ud af EU på. Det er sket ved, at premierminister Theresa May har sendt et officielt brev til det Europæiske Råd, der repræsenterer medlemslandene i EU.

Dermed har EU-institutionerne og Storbritannien nu to år til at forhandle en aftale på plads, og den aftale kan få stor betydning for it-branchen. Det mener Birgitte Hass, der er adm. direktør i brancheorganisationen IT-Branchen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs