ITWatch

Store krav til leverandøren af det nye MitID

Næste generation af NemID skal kunne meget mere, end den digitale identifikationsløsning kan i dag. Når udbuddet ligger klar til sommer, vil det rumme en række nye krav fra Digitaliseringsstyrelsen.

Foto: Agnete Schlichtkrull

En stribe, store it-leverandører har vist interesse for at udvikle næste generation af NemID – en kontrakt, der i dag giver Nets en indtjening på 300 millioner kroner årligt. Men kravene til den leverandør, der kan slå Nets ud af konkurrencen, vil være større og mere komplicerede at løse.

”Der har været en meget stor interesse fra markedets side – og dem, der deltog, var primært store, globale sikkerhedsleverandører,” siger direktør fra Digitaliseringsstyrelsen, Lars Frelle-Petersen, til ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs