ITWatch

Nets-formand skuffet over aktien

Der er lagt op til kritisk debat, når Nets i dag afholder generalforsamling. Formanden forstår, hvorfor aktionærerne må være skuffede. For det er ledelsen også selv.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Ikke siden OW Bunker har en børsnotering klarede sig så skidt, efter at aktien er blevet sat fri på salgsgulvet. Nets-aktien, der blev noteret for et halvt år siden, er dykket med 26 pct. og ligger nu ifølge Børsen til kurs 110.

Det skriver Børsen.

Ledelsen i Nets, der blandt andet står bag NemID, skal i eftermiddag se aktionærerne i øjnene til generalforsamlingen. I et interview siger formanden for bestyrelsen, Inge K. Hansen, at han forventer at møde kritiske røster fra selskabets investorer.

"Både i ledelsen og bestyrelsen er vi skuffede over udviklingen i aktien, men jeg er tryg ved, at vi over tid får en fornuftig pris i aktien," siger Inge K. Hansen.

Han påpeger, at det incitamentsprogram, man gav 70 Nets-chefer og eksperter i forbindelse med noteringen, vil være med til at sikre, at Nets leverer de forventede resultater.

 

Mere fra ITWatch

Antenneforening køber aarhusiansk net af Stofa

Efter afgørelsen af voldgiftssag hjemtager Antenneforeningen Aarhus bredbåndsnet fra Stofa og lancerer nyt selskab. Målet er at sænke priserne og få antallet af kunder til at vokse i de kommende år, fastslår direktør.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs