ITWatch

Nets-formand skuffet over aktien

Der er lagt op til kritisk debat, når Nets i dag afholder generalforsamling. Formanden forstår, hvorfor aktionærerne må være skuffede. For det er ledelsen også selv.

Foto: Jens Dresling/Polfoto

Ikke siden OW Bunker har en børsnotering klarede sig så skidt, efter at aktien er blevet sat fri på salgsgulvet. Nets-aktien, der blev noteret for et halvt år siden, er dykket med 26 pct. og ligger nu ifølge Børsen til kurs 110.

Det skriver Børsen.

Ledelsen i Nets, der blandt andet står bag NemID, skal i eftermiddag se aktionærerne i øjnene til generalforsamlingen. I et interview siger formanden for bestyrelsen, Inge K. Hansen, at han forventer at møde kritiske røster fra selskabets investorer.

"Både i ledelsen og bestyrelsen er vi skuffede over udviklingen i aktien, men jeg er tryg ved, at vi over tid får en fornuftig pris i aktien," siger Inge K. Hansen.

Han påpeger, at det incitamentsprogram, man gav 70 Nets-chefer og eksperter i forbindelse med noteringen, vil være med til at sikre, at Nets leverer de forventede resultater.

 

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs