ITWatch

Biden sikrer billigere internet til amerikanerne

Den amerikanske regering har fået tilsagn fra en lang række internetudbydere som Verizon og Comcast, om at sænke priser eller øge internethastigheden.

Den amerikanske præsident, Joe Biden, vil give amerikanerne hurtigere og billigere internet. | Foto: NICHOLAS KAMM/AFP / AFP

Biden sikrer billigere internet til amerikanerne

Det skal være billigere at surfe på nettet i USA. Og nu har den amerikanske præsident, Joe Biden, sikret tilsagn fra 20 internetudbydere, herunder Verizon, Comcast og AT&T, om at sænke priserne eller øge internethastigheden for millioner af amerikanske familier.

Det oplyser en talsmand fra Biden-administrationen til Reuters.

Joe Biden og vicepræsident Kamala Harris vil løfte sløret for aftalerne på mandag ved en ceremoni med ledere fra virksomheder, der leverer internettjenester.

Det er en del af Affordable Connectivity Program (ACP), som er en af de ting i infrastrukturpakken, der blev vedtaget med støtte fra både republikanere og demokrater sidste år.

Og tiltaget skal hjælpe støtteberettigede amerikanske familier med at reducere deres internetregninger med op til 30 dollar måneden, lyder det fra Det Hvide Hus.

Med tiltaget vil millioner af husstande modtage internetservice gratis, skriver Reuters, da husstande med lav indkomst kan få tilskud.

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs