ITWatch

Danmark har verdens bedste forhold til at åbne en digital forretning

Danmark er verdens bedste sted at slå dørene op, hvis man vil starte en ny digital forretning, fastslår ny global undersøgelse.

Foto: Colourbox

Drømmer du om at grundlægge sin egen digitale startup, er Danmark et godt udgangspunkt for forretningen. Det skriver Finans med henvisning til en analyse fra rådgivningsvirksomheden Best Accounting Software.

Ifølge den er Danmark det bedste land, når man kigger på 20 forskellige parametre, der blandt andet omfatter ting som selskabsskat, brugere af sociale medier, internethastighed og omkostninger til at starte et nyt selskab.

Blandt årsagerne til, at Danmark havner i toppen af listen, er også elementer som verdens største andel af sikre internetservere, billige etableringsomkostninger for selskaber samt en høj andel af befolkning – 88 pct. – der handler på nettet.

I alt har analysen kigget nærmere på 99 lande, og mens Danmark indtager førstepladsen efterfulgt af Schweiz og Holland bliver den modsatte ende af skalaen okkuperet af Haiti, Venezuela og Uganda.

Med en halv milliard i ryggen: Han opfinder firmaer til fremtiden 

Startup vil bringe leverandører af kunstig intelligens og sundhedssektoren tættere på hinanden

Dansk techselskab får trecifret millioninvestering 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs