ITWatch

Trump får ikke sin Facebook-profil tilbage

Ekspræsidenten er fortsat ikke velkommen på det sociale medie - men det kan ændre sig.

Foto: OLIVIER DOULIERY

Donald Trump er fortsat ikke at finde på det sociale medie Facebook - og det kommer heller ikke til at ske igen lige foreløbig. Det har et Facebook-udpeget råd besluttet onsdag.

Trump blev strittet ud af de fleste sociale medier i forbindelse med angrebet på den amerikanske kongres i begyndelsen af året og har siden været forment adgang til at ytre sig ad denne vej, hvilket han ellers tidligere har gjort flittigt - især via Twitter.

Rådet fremhæver dog samtidig, at Trumps karantæne er udmålt uden bagkant, hvilket bør revurderes. Trump er i skrivende stund også forvist fra Instagram, Twitter, Snapchat og Youtube med flere.

Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt er medlem af rådet.

Lovændring kan være på vej så techgiganterne holdes til ansvar

Donald Trump pønser på at starte et socialt medie 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs