ITWatch

Uddannelsesminister afviser flere penge til IT-Universitetet

Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen (S) afviser at komme med flere penge til ny kandidatudannelse på ITU, efter uddannelsen er blevet udskudt. ITU skulle selv have prioriteret millionerne, man fik sidste år, lyder det.

"Vores universiteter har en meget stor grad af selvbestemmelse," siger Ane Halsboe-Jørgensen, uddannelses- og forskningsminister. | Foto: Niels Christian Vilmann//

Ministeren for uddannelse og forskning, Ane Halsboe-Jørgensen (S), kalder det en ærgerlig situation, at IT-Universitetet (ITU) ikke kan oprette kandidatuddannelsen i data science på grund af mangel på finansiering. Men hun står ikke klar med flere penge, siger hun til ITWatch.

Først og fremmest fordi både ITU og de øvrige STEM-uddannelser lige før jul samlet fik 102 mio. kr. i midler til at optage flere studerende.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs