ITWatch

DI om udskudt ITU-uddannelse: "Det giver ikke mening"

Medlemsvirksomhederne i DI råber efter arbejdskraft på it-området, og derfor stiller DI's chef for forskning og videregående uddannelser sig uforstående over for, at IT-Universitet er nødt til at udskyde en data science-uddannelse. Det samme gør man hos IT-Branchen. (Opdateret)

""Jeg håber, at Ane Halsbøe kan finde nogle penge på kistebunden og bruge dem på det her," siger Mette Fjord Sørensen, chef for forskning, videregående uddannelser og mangfoldighed i DI. | Foto: PR/Hans Søndergård/Dansk Industri

Der er pres på de danske STEM-uddannelser (science, technology, engineering og mathematics-uddannelser, red.), fordi erhvervslivet i højere grad hungrer efter digital arbejdskraft.

Sidste år fortalte den ny rektor på ITU, Martin Zachariasen, at der med ansøgertallene i øjeblikket, kunne der nemt være basis for at optage 100 nye studerende om året.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Dansk konsulenthus solgt til finner

Danske Intellishore er blevet opkøbt af finske Solita. Konsulenthuset fortsætter som et selvstændigt selskab, men kan fremover trække på 1200 nye kollegaer til at sætte yderligere fart på væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs