ITWatch

Handelskrig begrænser antal kinesere på it-messe

Den internationale it-messe CES har færre kinesiske deltager på grund af handelskrigen, skriver Berlingske.

Foto: PR

Den store internationale it-messe CES, Consumer Electronics Show i Las Vegas i USA har færre deltagere fra kinesiske selskaber.

Det skriver Berlingske.

Antallet af kinesiske udstillere er langt mindre i år på grund af handelskrigen og på grund af amerikanernes voksende skepsis mod kinesisk elektronik, skriver avisen.

Berlingske henviser til en optælling fra avisen South China Morning Post der viser, at der ved dette års messe er mere end 20 procent færre kinesiske udstillere på messen.

"Men kinesiske virksomheder udgør stadig mere end en fjerdedel af de i alt 4.500 udstillere – kun overgået af antallet af amerikanske virksomheder," hedder det.

Nyhedsbureauet Associated Press (AP), skriver videre, i følge samme avis, at de kinesiske selskaber, der er på plads, holder lavere profil til trods for at USAs præsident Donald Trump og Kinas præsident Xi Jinping er blevet enige om en 90-dages pause i handelskrigen.

GN lancerer produkter med kunstig intelligens i begge divisioner 

Hvad bliver den næste, smarte ting i din smartphone? Apple og de andre slås mod stilstand og 'gode nok' telefoner 

 

 

 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs