ITWatch

Region betaler for bøvl med Sundhedsplatformen

Region Sjælland udbetaler penge til de ansatte for bøvl med sundhedsplatformen, skriver TV Øst.

Foto: TYCHO GREGERS/Jyllands-Posten

Region Sjælland vil give alle medarbejderne 200 kroner. Det skriver TV Øst, der citerer Dagens Medicin.

Det skal ske som tak for deres indsats i forbindelse med implementeringen af Sundhedsplatformen.

"Det er en stor proces, medarbejderne har været igennem. Derfor har vi afsat penge i budgettet, som kan bruges til gavn for medarbejderne som anerkendelse for den store indsats, de har ydet," siger Anders Koefoed (V), der medlem af Region Sjællands politiske styregruppe for sundhedsplatformen.

Der er sammenlagt sat 3,5 mio. kr. af til udbetalingen af penge til de ansatte, fremgår det. De kan enten vælge at modtage 200 kroner per ansat fordelt mellem de 18.000 ansatte, eller man kan på de enkelte afdelinger beslutte, hvad pengene skal gå til.

Forældreintras afløser er på vej: Aula får to millioner brugere

Atea henter nye kræfter til salg og forretningsudvikling 

Mere fra ITWatch

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet investerer massivt i vækst, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs