ITWatch

Tommy Ahlers forsvarer nedlæggelse af innovationsmiljøer

Det er tiden at se på nye løsninger i stedet for de nedlagte innovationsmiljøer, mener den nyudnævnte forskningsminister Tommy Ahlers (V), der har en fortid som iværksætter bag sig.

Foto: PR, Dansk Iværksætter Forening

Den tidligere iværksætter og i dag uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) har med sin første politiske aftale været med til at forenkle erhvervsfremmeordninger og det koster innovationsmiljøerne livet, som har eksisteret i 20 år.

Over for Børsen forsvarer han manøvren.

"Der er sket rigtig meget siden 1998. Dengang var der måske mellem 20 og 100 business angels, i dag er der mellem 2000 og 4000. Miljøet har ændret sig meget, og derfor vil vi også designe indsatsen anderledes," siger Tommy Ahlers om nedlæggelsen.

Han forklarer, at med nedlæggelsen bliver det enklere at finde kapital som iværksætter. Der bliver to steder at gå hen, fremhæver han, Innovationsfonden og Vækstfonden.

Ny kritik af nedlæggelse af innovationsmiljøer 

Innovationsmiljøer uden anelse om hvad fremtiden bringer  

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs