ITWatch

Rogaczewski: Digital Dogme handler om at hæve det digitale bundniveau

Det nye initiativ "Digital Dogme" mellem Netcompany, Københavns Lufthavn, Danske Bank og TDC handler ikke kun om at uddanne it-specialister, men om, som helhed, at udvikle medarbejdene i en mere digital retning, lyder det fra Netcompanys direktør.

Netcompanys adm. direktør André Rogaczewski. | Foto: PR/Netcompany

Når virksomhederne bag Digital Dogme taler om at skabe mindst 500 nye it-talenter årligt, er der ikke udelukkende tale om it-specialister med hardcore evner inden for programmering og udvikling. Derfor vil initiativet heller ikke i forholdet en-til-en kunne afhjælpe manglen på de 19.000 it-specialister, som dansk erhvervsliv ventes at mangle i 2030.

Det har dog aldrig været hensigten, fortæller Netcompanys adm. direktør André Rogaczewski til ITWatch. Han understreger, at initiativet skal ses i et langt mere holistisk lys end blot at skabe udviklere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs