ITWatch

Teleudspil kan være godt nyt for TDC-bydere

Regeringens teleudspil lægger op til at regulere infrastrukturselskaber på nye måder. Det kan være guf for konsortium, som vil købe TDC.

Foto: Nicolai Lorenzen/Polfoto/Arkiv

I det netop fremlagte teleudspil åbner regeringen op for at regulere rene infrastrukturselskaber anderledes end selskaber, som udbyder såkaldte tjenesteudbud.

Det kan få betydning for TDC, hvis et konsortium fører sine planer ud i livet om at splitte telekoncernen op i selvstændige enheder, hvoraf det ene udelukkende skal fokusere på at drive infrastruktur.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs