ITWatch

Internetselskaber går imod de amerikanske myndigheder i kamp om netneutralitet

Flere store onlineselskaber opfordrer den amerikansk regering til at droppe planer om at ændre regler for netneutralitet.

Foto: Colourbox

En lang række onlineselskaber, hvis forretningsmodel er baseret på adgangen til internettet, har rettet en fælles opfordring til de amerikanske myndigheder. Det skriver Reuters.

De ønsker, at Federal Communications Commission (FCC), der regulerer telesektoren i USA, skrinlægger planer om ændre reglerne for den såkaldte netneutralitet. Reglerne betyder, at internetleverandører ikke må forfordele nogle kunder frem for andre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs