ITWatch

Snapchat værdisættes til trecifret milliardbeløb

Det sociale medie Snapchats børsdebut imødeses med spænding blandt aktionærer.

Når det sociale medie Snapchat børsdebuterer torsdag, vil der formentlig være en del nybagte aktionærer, der holder vejret. I hvert fald giver værdiansættelsen af selskabet på 24 mia. dollar, eller ca. 170 mia. kr., på forhånd anledning til nogen omtale og undren.

Bloombergs klummeskribent Shira Ovide hæfter sig ved, at der er tale om et selskab, der kun har genereret omsætning i omkring to år og har en forretningsmodel i sin vorden. Samtidig får de nye aktionærer absolut ingen indflydelse på selskabet, da hovedaktionæren, Snap Inc, kun har solgt en mindre del af aktierne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs