ITWatch

Stifter tjente trecifret millionbeløb på salg af sit it-sikkerhedsfirma

Daniel Johansen, stifter af it-sikkerhedsvirksomheden Cybot, kunne ifølge Børsen indkassere 249,7 mio. kr., da han i januar 2021 solgte virksomheden til amerikanske FI Partners.

Foto: Thomas Borberg

Daniel Johansen fik 249,7 mio. kr., da han i januar 2021 solgte it-sikkerhedsvirksomheden Cybot, som han selv havde stiftet, til amerikanske FI Partners.

Det skriver Børsen, som har kigget på regnskabet fra Daniel Johansens selskab 2com Holding ApS, hvori det fremgår, at resultatet fra 2021 er påvirket væsentligt af salg af kapitalandele, som har medført en regnskabsmæssig fortjeneste på 249,7 mio. kr.

Til Børsen forklarer Daniel Johansen, at pengene skal investeres på sigt, men at han på nuværende tidspunkt ikke har konkrete planer, og i stedet fokuserer på sin virksomhed.

”Den kræver fuldt engagement, og derfor søsætter jeg på den korte bane ingen nye projekter,” siger han til Børsen.

Amerikansk investor putter trecifret millionbeløb i fynsk sikkerhedsselskab

Sentia-ejer frasælger udenlandske datterselskaber

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs