ITWatch

Amerikansk investor putter trecifret millionbeløb i fynsk sikkerhedsselskab

Med en ny medejer får fynsk it-sikkerhedsselskab et brohoved til det amerikanske marked, fremhæver adm. direktør. Selskabet bliver værdisat til 10 gange omsætningen.

Foto: colourbox.com

Det fynske it-sikkerhedsselskab Cybot har fået en ny amerikansk medejer i ryggen i skikkelse af vækstinvestoren FI Partners, som har investeret et ukendt stort trecifret millionbeløb, skriver Dagbladet Børsen.

"Vi har en investor her, der er overbevist om, at vi som europæisk funderet virksomhed har det, der skal til for at indtage det globale marked. Der er ingen tvivl om, at med en amerikansk investor har vi et virkeligt godt brohoved til det amerikanske marked og gør endnu mere ud af det," siger stifter og adm. direktør Daniel Johansen til Børsen.

Han forbliver i selskabet som storaktionær og adm. direktør, mens erhvervsmanden Lars Kolind til gengæld er ude, fordi han har solgt sin hidtidige ejerandel på 20 pct.

Cybot står bag løsningen Cookiebot til at beskytte persondata, og ifølge Børsen bliver selskabet med investeringen værdisat til mere end 10 gange sin omsætning, der nærmer sig et trecifret millionbeløb.

Organisationer vil udnytte sikkerhedsdata bedre 

Tech-selskab med fokus på sundhed solgt for stort milliardbeløb 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs