ITWatch

Visma køber nordjysk selskab

Visma fortsætter sin opkøbsstrategi og har nu købt et nordjysk selskab, der står bag en løsning til digital fakturahåndtering.

Lars Engbork er adm. direktør i Visma E-conomic. | Foto: Visma/PR

Visma har igen været på opkøbsjagt i Danmark, og denne gang har koncernen investeret i det nordjyske selskab Mysupply.

Det oplyser Visma i en meddelelse.

Mysupply, der blev stiftet i 2000, står bag en løsning til digital fakturahåndtering, og i dag går omkring en tredjedel af alle fakturaer i Danmark gennem et af Mysupplys systemer.

"Med opkøbet af mySupply får vi en unik mulighed for at benytte og udvikle den digitale infrastruktur for elektronisk fakturering, der i sidste ende vil få stor værdi for det danske erhvervsliv," siger Lars Engbork, adm. direktør i Visma E-conomic.

Visma har tidligere – i 2016 – købt virksomheden Sproom, som også gør det muligt at sende og modtage elektroniske fakturaer. Men Sproom henvender sig primært til små og mellemstore virksomheder, mens Mysupply kan håndtere større kunder og offentlige kunder.

"Mysupply har opbygget en platform, der kan håndtere elektroniske dokumenter i en meget stor skala, som eksempelvis i dag gavner regioner og statslige institutioner. Dermed kan Visma servicere endnu større kunder og samtidig understøtte en endnu stærkere digitaliseringen af det danske erhvervsliv. Med Mysupply ombord understreger vi igen vores engagement og vilje til at lede denne nødvendige digitalisering – på vegne af og til gavn for de danske virksomheder," siger Lars Engbork.

Flemming Beltoft, der har stiftet Mysupply og i dag er direktør i selskabet, ser frem til det nye samarbejde med Visma.

"Visma har kompetencer inden for udvikling af processer og digitale løsninger, som kan supplere Mysupplys stærke fundament. Elektronisk fakturering er ikke nyt i Danmark, men det næste store skridt er at blive endnu bedre til at udnytte den tilgængelige data fra digitale dokumenter, og her kan vi hos Mysupply og Visma i samarbejde udrette store ting," siger Flemming Beltoft.

Købet af Mysupply trådte officielt i kraft 11. januar. Mysupply vil fortsætte som selvstændigt selskab og blive boende i Aabybro tæt ved Aalborg.

Flemming Beltoft planlægger i forbindelse med opkøbet at gå på pension, men vil hjælpe Visma med at finde en ny direktør for Mysupply.

Parterne har ikke oplyst prisen for Mysupply.

Visma-selskab udvider: Opkøber københavnsk konsulenthus

Kom tæt på Visma  

Mere fra ITWatch

Dansk AI-virksomhed satser på sorte tal i år

Investorernes fokus på indtjening frem for vækst for enhver pris, har fået den danske AI-virksomhed 2021.ai til at justere sin strategi. Nu er sorte tal på bundlinjen for første gang inden for rækkevidde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs