ITWatch

Kom tæt på Visma

ITWatch går i løbet af vinteren tæt på en stribe selskaber i den danske it-branche. Serien er den seneste uge skudt i gang med en række historier om Visma, der har sat et solidt fodaftryk i Danmark i de seneste år. Læs alle artiklerne her.

Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Visma-koncernen har sine rødder i Norge, men er i dag også en markant spiller på det danske it-marked.

Virksomheden har en aggressiv opkøbsstrategi, og det danske fodaftryk bliver større og større, i takt med at flere små og store it-selskaber i Danmark bliver en del af koncernen.

Bliv klogere på Visma her, når vi går helt tæt på de mange facetter af koncernen.

Foto: Magnus Møller
Foto: Magnus Møller

Visma-topchef giver plads til forskellighed: "One size doesn't fit all"

Med godt 200 selskaber, 14.000 ansatte og kontorer i 19 lande kan Visma være en svær størrelse at forstå. Det gør det ikke lettere, at de mange virksomheder har en høj grad af selvstændighed, men koncernen har en klar strategi, understreger topchefen. For selvom alle ikke går i takt, er destinationen tydelig, lyder det. Mød topchef Merete Hverven og divisionsdirektør Carsten Boje Møller i første historie i Visma-serien.

Læs artiklen her.

Foto: Gregers Tycho/ERH
Foto: Gregers Tycho/ERH

Lars Engbork insisterer på at vise både styrke og sårbarhed i sit job som Visma-direktør

Tidligere i sin karriere var Lars Engbork en undskyldning for sig selv, men en snak med en kollega blev et vigtigt vendepunkt. I dag er Lars Engbork topchef i Visma E-conomic, og her fortæller han om sine ambitioner for selskabet  – og hvorfor han har et billede med teksten "Always look on the bright side of life" hængende i sit køkken.

Læs artiklen her.

Foto: Visma e-conomic/PR
Foto: Visma e-conomic/PR

Fintech-satsning skal bære væksten hos Visma E-conomic

Fintech-markedet buldrer afsted, og det gælder også hos Visma E-conomic. Selskabet har et stort fokus på området, og nye fintech-løsninger får en stor betydning for Visma-selskabets vækst de kommende år. Kom med til møde hos fintech-teamet og mød manden, der står i spidsen for den store satsning.

Læs artiklen her.

Iværksætter har solgt sit livsværk til Visma – så nu er det slut med at være underdog

Foto: MAGNUS MØLLER
Foto: MAGNUS MØLLER

Claus Alexander Rasmussen havde egentlig en drøm om at blive rockguitarist, men han endte som autodidakt it-udvikler. Tidligere på året solgte han sit it-selskab til Visma, og det har han på ingen måde fortrudt. "For alt det, Visma sagde og lovede inden opkøbet, er endt fuldstændig sådan," siger han.

Læs artiklen her.

Der er faktisk kun ét sted Rasmus har lyst til at arbejde – hos Visma

Foto: Visma/PR
Foto: Visma/PR

Rasmus Theilsø Madsen er typen, der eksploderer, hvis der er for mange kasser, han skal passe ind i. Alligevel har han fundet sig til rette i den store Visma-koncern, hvor han arbejder med opkøb hos Visma Enterprise. "I Enterprise kommer man fra et meget corporate miljø, og jeg er absolut ikke corporate," fortæller han.

Læs artiklen her.

Mere fra ITWatch

Efter salg til kapitalfond: Nu skal forretningen tidobles

Softwareselskabet Timextender blev fornylig solgt til kapitalfond for stort trecifret millionbeløb efter i årevis at have leveret underskud på underskud. Nu skal omsætningen øges med raketfart, lyder det fra stifter og direktør Heine Krog Iversen, der reinvesterer i selskabet efter salget.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs