ITWatch

Dansk startup solgt til amerikansk krisestyringsspecialist

Krizo er blevet opkøbt af amerikanske Dataminr, der vil integrere det danske selskabs løsning i sin platform, der overvåger kritiske hændelser for virksomheder.

Foto: Colourbox / arkivfoto

Amerikanske Dataminr, der er et af verdens førende selskaber inden for værktøjer til krisestyring i realtid, har købt den danske startup Krizo, skriver Børsen.

Parter oplyser ikke prisen på handlen, der betyder, at Krizos to stiftere, Emil Pfeiffer Stenbøg og Magnus Josias, samt syv medarbejdere fortsætter hos Dataminr.

Når virksomheder bliver ramt af en kritisk hændelse, er tid ofte afgørende for at komme helskindet videre, og netop det lancerede Krizo i 2019 en platform til, og derfor er aftalen med Dataminr et naturligt match, lyder det fra stifter og adm. direktør i Krizo, Emil Pfeiffer-Stenbøg.

"Virksomheder vil ikke alene opdage kritiske hændelser hurtigere end nogensinde før med Dataminrs AI-platform, de vil også være i stand til hurtigere og mere effektivt at reagere i realtid på disse begivenheder med vores platform," siger Emil Pfeiffer-Stenbøg til Børsen.

Flere bestyrelsesmedlemmer forlader kapitalsøgende it-selskab 

Visma køber aarhusiansk softwareselskab 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs