ITWatch

Tradeshift køber belgisk softwarehus for trecifret millionbeløb

Det danske fintech-selskab overtager belgiske Babelsway i stor millionhandel. De to selskaber har allerede indgående kendskab til hinanden.

Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix
Mikkel Hippe Brun (th.) og Gert Sylvest (tv.) er medstiftere af Tradeshift. Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

De har flirtet i flere år, og nu gør danske Tradeshift alvor af sværmeriet overfor belgiske Babelway. For et trecifret millionbeløb køber det danske fintechselskab softwarehuset.

Det skriver Børsen.

Selskaberne har allerede et indgående kendskab til hinanden, da Tradeshift er Babelways største kunde, og opkøbet har stor strategisk betydning for det danske fintech-selskab, der formidler elektroniske fakturaer mellem virksomheder, lyder det.

"Når vi får en ny kunde, så er det vigtigt, at vi i løbet af meget kort tid demonstrerer, at vi skaber værdi for dem, og derfor er hastigheden, hvormed vi får dem integreret, og vi får digitaliseret deres samhandel et nøgleparameter for vores succes," siger Mikkel Hippe Brun, medstifter af Tradeshift og chef for de asiatiske aktiviteter, til Børsen.

Det danske selskab blev stiftet i 2009. Selskabet opgiver ikke omsætningen, men topchef Christian Lanng fastslog tidligere på året, at den i 2018 vil lande nord for et par milliarder.

Han købte konkursramt it-selskab under finanskrisen - i dag har han 70 ansatte

Techkæmper forlader Danmark: "Det er svært at gøre noget ved"

Tradeshift er blevet en storspiller på svært kinesisk marked

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger