ITWatch

Kapitalfond køber softwareselskab – væksten skal i fokus

Kapitalfonden Offspring Capital har lagt et tre-cifret millionbeløb for en majoritetsandel af softwareselskab.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Softwareselskabet Mouseflow har fået en ny ejer ombord i form af Offspring Capital. Kapitalfonden køber for et tre-cifret millionbeløb 60 pct. af softwareselskabet af dets stifter og adm. direktør Lasse Schou Holbøll.

Det skriver Børsen.

Handlen har ifølge Børsen en værdi på 200 mio. kr., men parterne vil dog hverken be- eller afkræfte beløbets størrelse.

Mouseflow har udviklet en løsning, som følger en mus bevægelse på en hjemmeside. Den viden kan kunder som Pepsi, Costco og Philips bruge til at analysere og forbedre deres hjemmesider med.

"Vi har høje vækstambitioner fremadrettet, for det er en super skalerbar platform, der ligger bag Mouseflow, så det er et spørgsmål om, at vi skal ud og gøre mere opmærksomme på os selv," siger medstifter af Offspring Capital, Jess Frandsen, til Børsen.

Selskabet blev stiftet for ni år siden af Lasse Schou Holbøll i 2009 og har i dag 10 medarbejdere. Mouseflow kom i seneste årsregnskab ud med en bruttofortjeneste på 17 mio. kr. og et resultat på knap 10 mio. kr., mens bundlinjen lød på 5,6 mio. kr. året forinden.

Medie: Kapitalfond arbejder aktivt på salg af KMD

Targit opkøber amerikansk selskab 

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs