ITWatch

Medie: Kapitalfond arbejder aktivt på salg af KMD

Kapitalfonden Advent skal til at afdrage på en milliardgæld og arbejder nu "særdeles aktivt" på at sælge KMD, skriver mediet Insidebusiness.

Foto: Sebastian G. Brandenhoff

Kapitalfonden Advent har holdt møde med store kapitalfonde i London for at få dem til at komme med et bud på KMD.

Det skriver Insidebussiness.

Ifølge mediet er de mulige købere tilbageholdne, fordi KMD er presset af konkurrenten Netcompany og samtidig har haft en række slagsmål med store offentlige kunder.

Udover at Advents ejerskab snart runder seks år, er et salg også blevet aktualiseret af, at kapitalfonden bøvler med et lån på omkring 5 mia. kr.

Det blev optaget i forbindelse med købet af KMD, og Advent har forgæves forsøgt at udskyde afdrag på gælden, skriver Insidebusiness. Derfor står Advent med en investering, der har udsigt til væsentligt højere finansielle omkostninger.

KMD-formand: Vi kommer til at være en helt anden virksomhed om tre år

Analytiker: Urealistisk at KMD bliver børsemne i 2017 

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs