ITWatch

TDC-analytikere skeptiske over for ekspansionstogt og udvanding

Investorerne sælger kraftigt ud af TDC-aktien, efter at den danske telegigant har fusioneret med Modern Times Group Nordics. Men fusionsprisen for TDC er ikke umiddelbart det største problem, lyder det.

TDC's fusion med medievirksomheden MTG's nordiske forretning har langt fra begejstret investorerne. En massiv udvanding af TDC's aktier og ledelsens ambitioner om at brede vingerne på det svenske og finske marked har fået aktionærerne til at trække aktien ned med over 10 pct. efter morgenens annoncering. Siden har kursen rettet sig, men aktien er stadig i minus for dagen.

"Jeg tror ikke, at investorerne bryder sig om, at TDC køber en større akkvisition, som også er uden for Danmark. Man skal nok lige sunde sig lidt," siger Peter Kurt Larsen, teleanalytiker i ABG Sundal Collier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs