ITWatch

Konkurrencestyrelsen vil zoome ind på to markeder i TDC-køb

TDC's og MTG's planer om en fusion afhænger bl.a. af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens velsignelse. Myndigheden vil zoome særligt ind på to markeder for at vurdere fusionen, siger kontorchef.

Pernille Erenbjerg og Anders Jensen fra hhv. TDC og MTG på et pressemøde tidligere på dagen. | Foto: Ritzau Scanpix/Uffe Weng

TDC har haft den store tegnebog fremme for at få fingre i MTG's nordiske tv-forretning. Handlen værdiansætter MTG-aktiviteterne til 14,86 mia. kr., og TDC finansierer opkøbet bl.a. ved udstedelse af nye aktier, som skal fordeles til MTG's aktionærer, og en kontant betaling på 2,5 mia. kr.

Inden kirkeklokkerne kan ringe, og de to parter føres sammen, skal de relevante konkurrencemyndigheder i Norden vende tommelfingeren opad til fusionen. I Danmark hedder myndigheden Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs