ITWatch

Udsigt til store it-investeringer næste år

Analysefirmaet Gartner varsler flere it-investeringer i 2018, skriver Computerworld.

Foto: Colourbox

Europa, Mellemøsten og Afrika vil i 2018 nå op på it-investeringer for svimlende 630 billioner danske kroner, skriver Computerworld med henvisning til tal fra analysefirmaet Gartner.

Det er en vækst på 4,9 pct. sammenlignet med investeringsniveauet i år. Ifølge Gartner har investeringerne i de tre verdensdele dog ligget lavere end det globale niveau i 2017 som følge af valutakurserne.

"Men der er mere i genopretningen i 2018 end bare valuta-effekterne. En stærk efterspørgsel i kategorierne enterprise software og it services på tværs af EMEA indikerer et signifikant skift i it-investerings-mønstrene," skriver Gartner ifølge Computerworld.

Usikkerhed holder investorer fra gaming-branchen

DI og telebranchen hilser erhvervspakke velkommen

Forsiden lige nu

Ny Visma-direktør i Danmark skal tegne de store linjer

34-årige Mads Rebsdorf overtager tøjlerne i Vismas danske SMB-division og dermed E-conomic- og Software-forretningerne. Opgaven er ikke at gøre selskaberne til én forretning, men at styrke dem som ét hele på tværs af produkter og teknologier.

Agillic overtegnet i børsintroduktion

Det danske it-selskab Agillic, som tilbyder digitale salgskampagner til virksomheder, blev overtegnet ved selskabets børsintroduktion på minibørsen Nasdaq First North.

IT-Universitetet modtager rekordmange ansøgninger

IT-Universitetet oplever stor interesse i forhold til ansøgninger fra håbefulde studerende. Hvis antallet af kvote 2-ansøgere tages som udtryk for den samlede interesse, vil universitetet igen i år sætte ansøgerrekord.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger