ITWatch

Vækstfonden afslutter coronasamarbejde med 150 business angels: "Behovet har været faldende"

Efter et år med mulighed for et lukrativt business angel-matchinglån hos Vækstfonden er ordningen ophørt. Det betyder, at et coronasamarbejde med 150 business angels også stopper. Nogle fortsætter dog i et andet samarbejde om matchinglån.

Peter Bo er senior manager for business angels i Vækstfonden, og han oplever, at efterspørgslen på covid-19-matchinglån har været mindre de seneste måneder. | Foto: Vækstfonden / PR

Vækstfonden har, med ekstra støtte fra staten, uddelt mere end 800 mio. kr. i business angel-matchinglån til både helt nystartede virksomheder og virksomheder, der er lidt længere i opstartsfasen, siden coronaens indtog.

Det er sket gennem en særlig ordning, som udløb med udgangen af juni.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs