ITWatch

Innovationsfonden får kritik for stigende sagsbehandlingstid

Det tager længere tid at få godkendt sine projekter under Innovationsfondens såkaldte innobooster. Og faktisk tager det alt for langt tid, lyder det fra direktør, der måtte vente fire måneder på svar.

Ole Sinkjær, vicedirektør i Innovationsfonden forklarer, at der har været rekordmange ansøgninger, som organisationen ikke var gearet til. | Foto: PR/Innovationsfonden/Str

Hvis virksomheder vil søge støtte fra Innovationsfondens innobooster, må de berede sig på længere ventetid. Det skriver Finans.

I løbet af årets første fem måneder har den gennemsnitlige sagsbehandling ligget på 67 dage mod 37 dage i snit for helåret 2019. Hos den nordjyske svejseudstyrsforhandler AP Tignology ville man søge støtte til et nyt projekt, men måtte vente fire måneder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs