ITWatch

Morten Strunge rejser 112 mio. til satsning

Serieiværksætteren Morten Strunge har rejst hele 112 mio. kroner til sin seneste storsatsning på det danske marked.

Foto: Mikkel Hørlyck

Efter mindre et år efter lanceringen af podcast-appen Podimo, så henter Morten Strunge og resten af teamet bag Podimo frisk kapital.

Det sker i form af en kapitaludvidelse på hele 112 mio. kroner, fortæller Strunge til Børsen.

"Vi er oppe mod globale spillere som Spotify og Apple. Hvis vi vil gøre en forskel inden for det her felt, så skal vi sparke megahårdt til den. Ellers er vi færdige på forhånd," siger Morten Strunge, der selv sidder på posten som adm. direktør i Podimo.

Podimo er en platform for podcast der satser på eksklusive formater. Podimo har blandt andet videreført en stor del af Radio 24syvs bagkatalog samt flere af deres formater.

Pengene kommer fra venturefondene Heartcore Capital samt tyske E.venturesog dertil den engelsk-israelske venturefond 83north.

Morten Strunge brød igennem med lanceringen og salget af mobilselskabet Onfone for 9 år siden og siden har han lanceret - og solgt - selskaberne Plenti og Mofibo.

Goodiebox mere end tidobler sit underskud i jagten på vækst 

Dansk selskab skal levere valgsystem til belgiske virksomheder 

 

 

Mere fra ITWatch

Storbritannien ser fald i fintech-investeringer

Efter et årti med massive investeringer i fintech-startups vender investorerne sig nu mod mere sikre investeringer, antyder ny analyse. Færre penge bliver rejst i tidligere runder, mens antallet af nystiftede fintech-selskaber daler, viser analysen.

Fibia ruller ind i Vordingborg

Internetudbyderen har et mål om at tilbyde internet til andelshaverne i de to virksomheder, der ejer Fibia, inden udgangen af 2023. Nu graver de kabler ned i Vordingborg.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs