ITWatch

Vækstfonden lancerer platform for at hjælpe startups gennem krisen

Det skal være lettere for landets startups at få et overblik over de mange støttemuligheder under coronakrisen, lyder det fra Vækstfonden, der i samarbejde med en iværksætterorganisation går i luften med en ny platform.

Foto: Vækstfonden/PR

Vækstfonden vil med et nyt initiativ hjælpe flere startups gennem coronakrisen, der trækker stadigt dybere spor i økonomien. I samarbejde med det nordiske iværksætternetværk Tech Nordic Advocates har den statslige investeringsfond således stablet en platform på benene, der blandt andet samler alle støttemulighederne for startups et sted.

Platformen har fået navnet Startup Ecosystem Covid-19 Resource Hub og går i luften 1. maj.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs