ITWatch

Medie: Warnøes bilagsrod rammer aftale på 750 mio. kr. med institutionelle investorer

Nordic Eye var langt fremme med at tiltrække institutionelle investorer som Vækstfonden og danske og udenlandske pensionskasser. Planen var et indskud på 750 mio. kr., men stifter Peter Warnøes bilagsrod har stoppet planerne, skriver Berlingske.

Foto: Jonas Olufson

Venturefonden Nordic Eye var i sensommeren langt med en ny aftale, hvor blandt andet Vækstfonden og pensionskasser skulle indskyde 750 mio. kr. til nye startup-investeringer i fonden.

Det skriver Berlingske med henvisning til anonyme kilder.

Ifølge avisen blev planen dog sat på pause, da det kom frem, at Peter Warnøe var meldt til politiet for ulovlige aktionærlån.

Hvis det var lykkedes at få pensionskasser og Vækstfonden med ombord, så ville Nordic Eye have taget et vigtigt skridt fra at være en fond for private investorer til at blive en fond, der tiltrækker institutionelle investorer.

Efter sagen begyndte at rulle er Peter Warnøe stoppet som adm. direktør i fonden. Men han vil fortsætte som founding partner med ansvar for at udvikle porteføljen.

Lars Tvede vil have uvildig undersøgelse af Nordic Eye

Internt brev beskylder Peter Warnøe for misbrug af Nordic Eyes penge

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs