ITWatch

Medie: Warnøes bilagsrod rammer aftale på 750 mio. kr. med institutionelle investorer

Nordic Eye var langt fremme med at tiltrække institutionelle investorer som Vækstfonden og danske og udenlandske pensionskasser. Planen var et indskud på 750 mio. kr., men stifter Peter Warnøes bilagsrod har stoppet planerne, skriver Berlingske.

Foto: Jonas Olufson

Venturefonden Nordic Eye var i sensommeren langt med en ny aftale, hvor blandt andet Vækstfonden og pensionskasser skulle indskyde 750 mio. kr. til nye startup-investeringer i fonden.

Det skriver Berlingske med henvisning til anonyme kilder.

Ifølge avisen blev planen dog sat på pause, da det kom frem, at Peter Warnøe var meldt til politiet for ulovlige aktionærlån.

Hvis det var lykkedes at få pensionskasser og Vækstfonden med ombord, så ville Nordic Eye have taget et vigtigt skridt fra at være en fond for private investorer til at blive en fond, der tiltrækker institutionelle investorer.

Efter sagen begyndte at rulle er Peter Warnøe stoppet som adm. direktør i fonden. Men han vil fortsætte som founding partner med ansvar for at udvikle porteføljen.

Lars Tvede vil have uvildig undersøgelse af Nordic Eye

Internt brev beskylder Peter Warnøe for misbrug af Nordic Eyes penge

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs