ITWatch

Iværksættervirksomhed rejser 91 mio. kr. til udenlandsk sats

Med pengene i ryggen vil den danske softwarevirksomhed sætte fut under ekspansionen. "Vi er i et kæmpe marked," siger adm. direktør.

Grundlæggerne af Dixa. | Foto: PR/Dixa

Softwarevirksomheden Dixa har fået en kapitalindsprøjtning på 91 mio. kr.

Det skriver Børsen.

Pengene skal bruges til at rulle selskabets software till kundeservice ud i USA og de større europæiske markeder.

"Vi er i et kæmpe marked, som er estimeret til 50 mia. dollar hvert eneste år, og hvis man skal tage kampen mod de større spillere, som i dag sidder på det traditionelle marked, så er der brug for, at vi bruger al vores energi på produktudviklingen og på at øge vores forretning," siger adm. direktør Mads Fosselius.

I november annoncerede Dixa, at man var på jagt efter kapital. Dengang havde selskabet et håb om at rejse mellem 60-80 mio. kr., og det er altså blevet mere end indfriet.

Investorkredsen tæller Seed Capital, Project A Ventures, Preben Damgaard og Lars Thinggaard.

Stor vækst

Dixa lancerede sidste år sin software på globalt plan og har i løbet af de seneste 12 måneder oplevet en vækst i den månedlige omsætning på 550 pct.

Softwaren adresserer en global udfordring i relation til kundeservice og det er en interessant mulighed i kombination med de solide vækstrater, lyder det fra investorern Seed Capital.

"Kunder forventer øjeblikkelig topservice på tværs af et eksploderende udvalg af kommunikationskanaler. Hvis de ikke får det, går de. Eksisterende kundeserviceplatforme kan ikke imødekomme det krav. Dixa kan."

"Vi mener, at Dixa har potentiale til at blive globalt førende inden for sin kategori og er begejstret for at være med i denne series A-runde," udtaler Niels Vejrup Carlsen, General Partner SEED Capital, i en pressemeddelelse.

Iværksættervirksomhed søger kapitalindsprøjtning på 60-80 mio. kr.

Venturepenge vælter ud til iværksættere: "Dette er et udtryk for, at vi har et gennembrud"  

Mere fra ITWatch

TDC-net ramt af omfattende nedbrud

Netop nu kæmper flere mobilselskaber med et omfattende nedbrud på TDC Nets mobilnet i hele landet. Andre selskabers kunder kan heller ikke ringe til kunder på TDC-netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs