ITWatch

Templafy skal ti-doble omsætningen før man går i salgstanker

Med satsninger i USA, Tyskland og Danmark samtidig er Templafy ekstremt ambitiøse - og risikovillige. Selskabet har modtaget en kvart mia. i indskud fra tunge investorer, og nu står den på storvækst før et muligt salg.

Foto: Scanpix

Det danske softwareselskab Templafy har for anden gang i år modtaget 100 mio. kr. i kapitalindskud fra sine investorer, der tæller tunge profiler som Preben Damgaard samt ikke mindst kapitalfonden Insight Venture Partners, der er en massiv investor i it-startups siden 1995.

For Jesper Theill Eriksen, der er investor og topchef og i dag i fuld gang med at bygge selskabets amerikanske forretning op, er indskuddet vigtigt for, at Templafy skal lykkes. Han forklarer, at baggrunden for, at Templafy i sidste uge har modtaget 100 mio. kr. fra sine investorer, er, at man har skabt god værdi med de tidligere indskud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs