ITWatch

Dansk it-selskab i dialog med Facebook-stifter om stor investering

Mark Zuckerberg kan blive medejer af et dansk it-selskab, der arbejder på at hente en trecifret million investering.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Geert Vanden Wijngaert

Det danske it-selskab Gan Integrity, der står bag en complianceløsning, kan være på vej til at få Facebook-stifter Mark Zuckerberg med som investor.

Det skriver Børsen.

Softwarevirksomheden arbejder på at få en stor investering i omegnen af 100 mio. kr. i arbejdet på at få en større del af et stort marked, hvor virksomheder kan få hjælp til at holde sig på den rigtige side af loven. Kapitalfonden Iconic Capital er blandt de interesserede, som it-selskabet er i dialog med. Det er samtidig en personlig investeringsfond for stifteren af Facebook, Mark Zuckerberg, og stifteren af Linkedin, Reid Hoffman.

"Vi har været igennem en fuldstændigt vanvittig udvikling. For bare få år siden omsatte vi for 2 mio. kr., og nu har vi kontrakter inde for flere hundrede mio. kr.," siger adm. direktør Thomas Sehested til Børsen.

Sidste år fik Gan Integrity en stor investering af venturefonden Northcap samt tre fonde fra USA på 150 mio. kr., hvor it-selskabet blev værdisat til 500 mio. kr. I 2017 voksede selskabets toplinje med 400 pct.

Dansk it-firma slettede henvendelser fra Mark Zuckerbergs venture fond

Jesper Buch: For mig er det fuldstændig lige meget, om du er mand eller kvinde 

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs