ITWatch

TDC stak af i lysegrønt marked

TDC trak fra resten af C20-indekset på en dag, hvor resten af indekset oplevede marginale stigninger.

FOTO: KRISTOFFER VEGGERBY
Foto: KRISTOFFER VEGGERBY

En kursmålsændring gav mandag TDC et rygstød og fik teleaktien til at trække fra i C20 Cap-indekset med en stigning på 2,5 pct. til 37,59 kr., på en dag hvor det danske eliteindeks steg marginalt.

"TDC har underperformet de øvrige teleselskaber en periode, og der er nogle, som er ude at pudse den lidt af," siger chefaktiehandler i Danske Bank Mads Zink til Ritzau Finans og fortsætter.

"Det er helt fair, at den stiger på kursmålsændringen i dag, for der har også været et positivt nyhedsflow omkring TDC de sidste par uger."

Den britiske storbank Barclays hævede mandag morgen sit kursmål for TDC-aktien til 50 kr. fra tidligere 45 kr. og gentog sin anbefaling om et "overvægt" af aktien.

Det danske C20 Cap-indeks lukkede mandag med en marginal stigning på 0,1 pct. til 1183,77 uden de helt store nyheder.

Britisk finanshus ser positivt potentiale i TDC-aktien

TDC-boss angriber tv-stationer: Nu vil vi lave vores egne tv-programmer

Forsiden lige nu

Ny Visma-direktør i Danmark skal tegne de store linjer

34-årige Mads Rebsdorf overtager tøjlerne i Vismas danske SMB-division og dermed E-conomic- og Software-forretningerne. Opgaven er ikke at gøre selskaberne til én forretning, men at styrke dem som ét hele på tværs af produkter og teknologier.

Agillic overtegnet i børsintroduktion

Det danske it-selskab Agillic, som tilbyder digitale salgskampagner til virksomheder, blev overtegnet ved selskabets børsintroduktion på minibørsen Nasdaq First North.

IT-Universitetet modtager rekordmange ansøgninger

IT-Universitetet oplever stor interesse i forhold til ansøgninger fra håbefulde studerende. Hvis antallet af kvote 2-ansøgere tages som udtryk for den samlede interesse, vil universitetet igen i år sætte ansøgerrekord.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger