Britisk finanshus ser positivt potentiale i TDC-aktien

Der er potentiale til mere i TDC'-aktien, mener britiske Barcleys. Investeringsselskabet løfter kursmål fra 45 til 50 kr.
Foto: Kristoffer Veggerby
Foto: Kristoffer Veggerby
RITZAU/FINANS

Finanshuset Barclays ser fortsat positivt på aktien i det danske teleselskab TDC.

Det britiske investeringsselskab løfter kursmålet med en femmer til 50 kr., mens anbefalingen "overvægt" fastholdes. Dermed er Barclays det finanshus, der har fastsat det højeste kursmål for teleaktien, fremgår det af data fra Bloomberg News.

Fredag lukkede TDC-aktien 0,1 pct. lavere i 36,68 kr., og dermed ser finanshuset med det nye kursmål en fremgang på hele 36,3 pct. sammenlignet med fredagens lukkeniveau.

TDC fremlægger regnskab for tredje kvartal 31. oktober, og for helåret sigter teleselskabet efter et driftsoverskud før af- og nedskrivninger, EBITDA, på mere end 8,2 mia. kr.

Samtidig venter teleselskabet, at de frie pengestrømme vil være stabile eller vise moderat vækst, mens aktionærerne fortsat er stillet et udbytte på 1,05 kr. per aktie i udsigt.

I september meddelte TDC, at det havde fået en konkurrent mindre, efter at selskabet opkøbte teleselskabet Plenti for et kontant beløb på 74 millioner kroner. Aftalen betød, at TDC overtog Plentis 90.000 mobilkunder.

/ritzau/FINANS

Plenti-direktør i nyt forretningseventyr 

Yousees nye afdelingsdirektør kommer fra egne rækker 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Foto: Sentia/pr

Nye energikrav til datacentre på vej

Nyligt vedtagne EU-regler pålægger nye danske datacentre at skulle undersøge og udnytte tilkobling til de danske fjernvarmenet. Flere krav lurer allerede i horisonten, bekræfter chefforhandler.

For abonnenter

Læs også

Foto: Sentia/pr

Nye energikrav til datacentre på vej

For abonnenter