ITWatch

Tidligere Tele2-topchef tager tøjlerne i Dustin

Det bliver svenske Thomas Ekman, med en fortid i Tele2, som skal afløse it-distributøren Dustins afgående direktør, Georgi Ganev.

Foto: Screendump

Det bliver fra årsskiftet den siddende adm. direktør hos onlinetaxaplatformen Cabonline, Thomas Ekman, som overtager roret hos it-distributøren Dustin.

Det skriver det svenske medie Digital.

Thomas Ekman selv ser frem til overtage styringen i Dustin.

"Dustin har en stærk og klar virksomhedskultur med omfattende intern ekspertise, hvilket har givet virksomheden en klar lederposition. Dustin har dermed gode muligheder for at fortsætte med at vokse i en spændende industri i hurtig udvikling. Derfor glæder jeg mig virkelig til at fortsætte med at bygge Dustin og bringe virksomheden til nye højder, "siger Thomas Ekman i en meddelelse.

Skiftet kommer efter den siddende direktør Georgi Ganev har meldt ud, at han pr. 1 januar skifter til en stilling som adm. direktør for investeringsselskabet Kinnevik, som blandt andet har aktieposter i Tele2, tv-koncernen Modern Times Group og aviskoncernen Metro International.

Thomas Ekman har selv en fortid hos Tele2, hvor han har siddet som adm. direktør, og han sidder i bestyrelsen for kabel- og telefoniselskabet Com Hem, som Kinnevik har købt sig ind i.

Dustin køber op i Danmark

It-forhandleren Dustin vil sælge hardware i eget navn  

Tilfreds Norriq-ejer efter salg: Det er kommet til en skillevej for os 

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs