ITWatch

Tidligere Tele2-topchef tager tøjlerne i Dustin

Det bliver svenske Thomas Ekman, med en fortid i Tele2, som skal afløse it-distributøren Dustins afgående direktør, Georgi Ganev.

Foto: Screendump

Det bliver fra årsskiftet den siddende adm. direktør hos onlinetaxaplatformen Cabonline, Thomas Ekman, som overtager roret hos it-distributøren Dustin.

Det skriver det svenske medie Digital.

Thomas Ekman selv ser frem til overtage styringen i Dustin.

"Dustin har en stærk og klar virksomhedskultur med omfattende intern ekspertise, hvilket har givet virksomheden en klar lederposition. Dustin har dermed gode muligheder for at fortsætte med at vokse i en spændende industri i hurtig udvikling. Derfor glæder jeg mig virkelig til at fortsætte med at bygge Dustin og bringe virksomheden til nye højder, "siger Thomas Ekman i en meddelelse.

Skiftet kommer efter den siddende direktør Georgi Ganev har meldt ud, at han pr. 1 januar skifter til en stilling som adm. direktør for investeringsselskabet Kinnevik, som blandt andet har aktieposter i Tele2, tv-koncernen Modern Times Group og aviskoncernen Metro International.

Thomas Ekman har selv en fortid hos Tele2, hvor han har siddet som adm. direktør, og han sidder i bestyrelsen for kabel- og telefoniselskabet Com Hem, som Kinnevik har købt sig ind i.

Dustin køber op i Danmark

It-forhandleren Dustin vil sælge hardware i eget navn

Tilfreds Norriq-ejer efter salg: Det er kommet til en skillevej for os

Forsiden lige nu

Maersk udsat for endnu et hackerangreb

A.P. Møller-Mærsk, som tidligere har været udsat for hackerangreb, er i al ubemærkethed blevet ramt af et nyt angreb. Konkret er der tale om, at et Maersk-ejet rederi har fået stjålet personfølsomme data, skriver Maritime Danmark ifølge Børsen.

Vestager: Beskatning af tech-giganter er forældet

Financial Times kunne i sidste uge beskrive, at EU er på vej med en ny beskatning, der rammer tech-giganter. Overfor Børsen siger Magrethe Vestager, at det sker fordi de nuværende regler er forældede.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger